weddingemotions

weddingemotions

Geschreven: 30 juni 2017

Pim van der Maden vindt jong talent

Fotograaf Pim van de Maden werkt sinds juni samen met Sjors Evers. Pim ontdekte Sjors als uitzonderlijk talent. ‘Sjors is iemand die op een natuurlijke wijze fantastische foto’s maakt’. En dat is zeldzaam! Dat is écht talent! Samen stappen Pim en Sjors in de wereld van huwelijksfotografie onder de naam Wedding Emotions. Een concept waarin een bruiloft niet door één, maar door twee fotografen wordt vastgelegd. Hierdoor worden alle bijzondere momenten en emoties, ook de kleine, vereeuwigd. Pim en Sjors creëren hiermee een indrukwekkende herinnering waarmee je de bruiloft telkens weer opnieuw beleeft. En dat is heel emotioneel en zoals het hoort vinden Pim en Sjors!

Talent

Door digitalisering van de fotografie is het aantal fotografen enorm gegroeid. Maar échte talenten zijn nog steeds even zeldzaam als vroeger. Oog voor detail en een natuurlijk gevoel voor compositie, diepte, drama en timing kun je niet aanleren. Dat moet je van nature hebben zodat je het verder kan ontwikkelen. Techniek helpt daarbij maar kan nooit een matige foto veranderen in een meesterwerk. Eigenlijk geldt dat voor ieder vak. Dat is het uitgangspunt voor Pim bij zijn zoektocht naar écht talent. En hij is blij dat hij dat zo dicht in de buurt heeft gevonden.

Sjors

Sjors Evers woont in Emmeloord en heeft de afgelopen jaren veel aan de weg getimmerd als fotograaf voor concerten en evenementen. Daar heeft hij geleerd hoe belangrijk het is om op het juiste moment en op de juiste wijze emoties te vangen. Hij werkt voor VPRO’s 3VOOR12 en voor het poppodium Underground in Lelystad. Daarnaast maakt hij ‘kunstfoto’s’ voor bedrijven en particulieren waarmee zij hun identiteit kunnen verbeelden en versterken. Een unieke combinatie van inhoud, vorm en gevoel waarvoor hij veel kennis en ervaring heeft opgedaan tijdens zijn opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden.

 Subscribe to our mailing list

* indicates required